Müzik Filmleri

Müzik ve dansın hikayelerle harmanlandığı, ritmik ve duygusal filmler.

Beğeniyle Seyredilen Yerli ve Yabancı Müzikal Filmleri

Rengârenk bir dünyanın kapısını aralayan yerli ve yabancı müzikal filmleri TV+’ta! Tüm dünyada beğeniyle seyredilen bu filmler, sinemaseverlere keyif dolu anlar yaşatıyor. Müziği ve dansı ahenk içinde buluşturarak gerçek hayatın monoton akışından birkaç saatliğine uzaklaşma fırsatı tanıyor. Yediden yetmişe hitap etmeyi başaran müzikal filmleri izlemek istiyorsan hemen şimdi TV+’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasında yerini al!

Ruhu Dinlendiren En İyi Müzikal Filmler TV+’ta!

Sanatın ruha iyi gelen tarafını gösteren müzikal dans filmlerini, izlenecek ne varsa hep bir fazlasını sunan TV+’ta bulabilirsin. Günlük hayatın stresinden uzaklaşma şansı veren bu yapımlarda birbirinden yetenekli karakterlerin içinde yanan şarkı söyleme ve dans etme ateşi ekrana yansıyor. Zaman zaman zorluklarla karşılaşan sanatçılar, hayallerini gerçekleştirmek ve sahnede bir yıldız gibi parlamak için mücadele ediyor. Temponun bir an bile azalmadığı bu filmlerde dram, aşk ve komedi gibi temalar öne çıkıyor.

Duygulandıran Müzikal Dram Filmleri

TV+ dünyasında ekran karşısındayken gözyaşlarına hâkim olmakta güçlük çekeceğin dram filmleri yer alıyor. Müzikal filmlerdeki duygusal sahnelerde sanatını çeşitli zorluklar içinde icra etmeye çalışan karakterlerin hikâyeleri anlatılıyor. Bu anlarda ekrana gelen çarpıcı diyaloglar, arka fondaki müzikler ve sanatçıların mücadelesi, sinema tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Aşağıda dram temalı müzikal filmlerinden bazıları görebilirsin.

  • Judy
  • Keman Öğretmeni
  • Rocketman
  • Vox Lux
  • Sahne Işıkları

Bu kategoride Türkiye yapımı müzikal filmler de var. Örneğin Düşman filminde İkinci Dünya Savaşı’nda ajanlık yapan Helga ile Murat’ın imkânsız aşkı konu ediliyor. Müzikal aşk filmleri arasındaki bu yapımda başrolleri, Yeşilçam'ın yıldız isimleri Emel Sayın ve Kartal Tibet paylaşıyor.

Aileler ve Çocuklar için Müzikal Animasyon Filmler

Ailenle geçirdiğin anlara keyif katmak istiyorsan TV+’taki müzikal animasyon filmleri izleyebilirsin. Örneğin Alvin ve Sincaplar, müzikal sevenlere büyüleyici bir dünya sunan animasyon filmleri arasında yer alıyor. Farklı yaş gruplarının keyifle seyrettiği bu animasyonda müziğe ilgi duyan üç sincabın serüvenine tanık olunuyor. Üstelik TV+’ta bu karakterlerin başına gelen eğlenceli olayları anlatan Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası ve Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası gibi devam filmleri de bulunuyor.

İzleyenleri Ekrana Bağlayan Ödüllü Müzikal Filmler

En prestijli törenlerde ödül alan müzikal filmler TV+’ta! Yönetmen koltuğunda Damien Chazelle; başrollerinde ise Ryan Gosling ve Emma Stone’un yer aldığı Aşıklar Şehri, ödüllü müzikal filmler arasında öne çıkıyor. En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Film Müziği gibi dallarda Oscar ödülünü kazanan yapım, hayallerini gerçekleştirmek için Los Angeles’a gelen Mia ve Sebastian’ın aşk dolu macerasını anlatıyor. Sanatın gücüyle birbirine tutunan bu ikili, beraber pek çok sınavdan geçmek zorunda kalıyor. Uluslararası sanat otoritelerinin beğenisini kazanan diğer yapımlar için TV+’taki ödüllü filmler sayfasını ziyaret edebilirsin.

Sevgi Dolu Müzikal Aşk Filmleri

Eğlenceye açılan kapı olan TV+’tan müzikallerin ve aşkın tutkusunu bir araya getiren filmleri seyredebilirsin. Bu kategoride hem kalpleri ısıtan hem de müzikal dünyanın coşkusunu yansıtan romantik öyküler bulunuyor. Örneğin nostalji sevenlere hitap eden Sahne Işıkları’nda bir zamanlar sahnelerde fırtınalar estiren komedyen Calvero’nun komedi ve sanatla süslenen aşk hikâyesi anlatılıyor. Müzikal romantik filmler arasındaki bu yapımın yönetmen koltuğunda ve başrolünde Charlie Chaplin yer alıyor. Aşk öykülerini mizahla buluşturan en eğlenceli eski ve yeni romantik komedi filmleri TV+’ta!

Akıllara Kazınan Soundtrack’ler ile Müzikal Filmler TV+’ta!

Birbirinden keyifli müzikal genç filmleri, farklı yaş gruplarına hitap etmeyi başarıyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek izleyebileceği bu aile filmlerinde iz bırakan sahneler ekrana geliyor. Bu sahnelerdeki çarpıcı diyaloglara, akıllara kazanan soundtrackler eşlik ediyor. Aşağıda müzikleri, dansları, oyunculuk performansları ve diğer detayları ile efsaneleşen filmlerden bazılarını görebilirsin.

  • Vox Lux: Vox Lux’ta bir lisede yaşanan katliamdan sağ kurtulup pop yıldızına dönüşen Celeste’in öyküsü anlatılıyor. Brady Corbet’in yönettiği bu müzikal filmde Celeste karakterine kült yapımların vazgeçilmez oyuncusu Natalie Portman hayat veriyor.
  • Rocketman: Epik müzikal filmler arasındaki Rocketman’de içe dönük bir piyano dehası olan Reginald Dwight’ın dünya starı Elton John’a dönüşümü ele alınıyor. Dexter Fletcher’in yönettiği bu filmde Elton John, Taron Egerton tarafından canlandırılıyor.
  • Beatles Efsanesi: Yönetmenliğini Tom O’Dell’in yaptığı bu belgesel müzikal filminde 60’lı yıllara damga vuran The Beatles'ın müzik, tarih, sanat, kültür, moda ve politika dünyasını nasıl etkilediği anlatılıyor.

Arzu edersen TV+’tan farklı kültürleri yansıtan müzikal yapımlarını da izleyebilirsin. Bunlar arasında kendine has bir atmosferi olan Fadolar belgeseli öne çıkıyor. Bu belgesel filminde İspanyol yönetmen Carlos Saura’nın perspektifinden Portekiz’in en geleneksel müzik türlerinden biri olan fadonun öyküsünden bahsediliyor. Geçmişten bugüne dinleyenleri mest eden eserlere ve sanatın her rengine yer veren müzikal filmleri doyasıya izlemek için ilk 7 günü ücretsiz TV+ üyeliğini başlat!

Daha Fazla